QUI SOM?

Equina’t és el projecte d’una empresa jove, d’origen menorquí però establerta a Girona, que neix de l’admiració i l’amor pels cavalls i per les persones. És el resultat d'un llarg procés d'experiències i que pretén donar una resposta complementària als models tradicionals d'intervenció dins l’àmbit socioeducatiu i terapèutic.  

Al ser una empresa jove, Equina’t inicia l’activitat de la mà de la Noemi Anglada, juntament amb els cavalls de l’Hípica Bosquerós.

 

Em presento...

Sóc la Noemi Anglada, menorquina però instal·lada a Girona recentment. Em vaig iniciar en el món dels cavalls als 11 anys, participant en el I Campionat d’Espanya de volteig l’any 1997. Encara que em vaig apartar temporalment dels cavalls mentre estava estudiant, sempre he conviscut amb ells i he pogut experimentar els beneficis de la seva companyia. Tot això em va portar a formar-me i a apostar per oferir la possibilitat a tota persona interessada a gaudir d’un temps i espai propi en companyia d’aquest majestuós animal

 

  • Magisteri d’Educació Física a l´Escola Universitària Alberta Giménez, 2009.
  • Postgrau en Hipoteràpia i Equitació terapèutica a la Universitat de Girona: Innovació i Formació, 2011.
  • Postgrau en Estimulació Multisensorial, Basal e Integració Cognitiva a la Universitat de València: Fundació Universitat Empresa, 2012.
  • Expert Universitari en Intel·ligència Emocional, UNIR 2014.
  • Certificada en Coaching amb Cavalls per EICCE (Escola Internacional de Coaching amb Cavalls EQUILIBRI), 2014.
  • Curs d’especialització en Altres Capacitats: Ampliació sobre  Habilitats socials i comunicació, organitzat per la Fundació d’Ajuda a nens i joves amb altres capacitats i la Universitat de Girona, 2016.

 

+ INFORMACIÓ

Per rebre més informació dels serveis i dels preus posar-se en contacte amb la persona responsable a través del número de telèfon 635 83 15 35 o al correu equinat.aprenentatgeambcavalls@gmail.com.